English Nederlands

Welke kleur heeft het geld

Daalt de dollar of stijgt de euro? Als er slechts naar twee munten gekeken wordt is dat niet te bepalen. Door de koers van een derde muntsoort erbij te betrekken, bijvoorbeeld de yen, kan een duidelijker beeld geschapen worden. Als de zowel de dollar als de yen zakken ten opzichte van de euro, dan kan gesteld worden dat de euro stijgt. Als de yen gelijk blijft, maar de dollar daalt, dan stijgt niet de euro, maar daalt de dollar.

Op deze webpagina wordt door middel van een kleur de verhouding tussen deze drie munten aangegeven. Hoe roder de kleur hoe sterker de yen. Een groene kleur betekent een sterke dollar en een sterke euro wordt aangegeven met blauw. Als de euro zwak is overheersen de andere kleuren, dat levert dan geel op. Magenta staat voor een zwakke dollar en turkoois bij een zwakke yen.

Er is ook een uitgebreider overzicht van deExchange rates. Er zijn ook nog Interactieve wisselkoersen die u op uw website kan plaatsen.

5A76AD

SKK/PHP-0.25%
SKK/MYR-0.38%
PHP/MYR-0.13%
   steel blue    
Maleisië
 
Filippijnen
 
Slowakije
 

The colour of other combinations can also be calculated. Bijvoorbeeld: IEP, LTL en SEK. Met onderstaand formulier kunt u zelf alle mogelijke combinaties maken.

redgreenblue

Copieer onderstaande code en voeg die in in uw webpagina als u de kleur van de dag op uw site wilt hebben.

Add to Google

Lid van de Technetium groep

website free tracking
StatCounter NetStat W3C Validator

Traduceri realizate de Dana Translations.

19-08-2022 07:20:50
www.money.technetium.be money.ligfiets.net money.ligfietsplaza.nl